Voedende kwaliteiten

Gepubliceerd op 20 april 2023 om 21:48

Zoals veel in deze tijd, lijkt ook ons voelen te zijn uitgehold. We registreren het wel maar voelen het niet. Rust brengt geen rust, het uiten van woede of irritatie, geen bevrediging. Liefde. We vinden het niet in de uiterlijke wereld…. En zo stappen we hongerig door de wereld op zoek naar voldoening maar kunnen het niet vinden.
Wat is nodig?
Verbinding. Verbinding met onszelf. Door terug te gaan naar ons zelf kunnen we beelden in onszelf creëren die deze gevoelens weerspiegelen en daarin voelen wat de werkelijke kwaliteit is van bepaalde emoties of gevoelens. Hersenen maken geen onderscheid tussen ‘echt’ of fantasie. Als we ons daar voor open stellen en werkelijk de kwaliteit kunnen ontvangen, zal deze ons voeden.
En van daaruit kunnen we de wereld instappen, ons verbinden en ook daar die kwaliteiten opnieuw ontdekken. Door jezelf te voeden met kwaliteit in welke vorm dan ook ontstaat verzadiging. En daarmee stopt de zoektocht en kunnen we de controle los laten van dat wat we willen dat ons tegemoet komt

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.