Hoe werk ik?

Nadat je contact hebt gezocht, direct of via deze website, plannen we een kennismakingsgesprek. Hierin onderzoeken we je wensen en voelen we of we samen willen werken.  Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft de periode. Drie maanden, een half jaar of wie weet nog langer. In die tijd hebben we drie weken lang elke week één sessie afgewisseld met één ‘rust’week waarin de dingen geïntegreerd kunnen worden.

Ik vind het fijn als de coaching echt een wezenlijke verandering in je leven te weeg brengt. Dat  is ook de reden waarom ik liever  een serie van sessies  doe.

De sessies bestaan deels uit praten, deels uit oefeningen die verheldering brengen en ook uit meditaties. Altijd op zoek naar verdieping. Daarnaast doe je tussendoor huiswerk. Dat laatste kan zo groot en klein zijn als jezelf wilt. Het is belangrijk dat je met de opgedane kennis aan de slag gaat, wil je verandering echt (blijvend) vorm geven. Op die manier kunnen nieuwe zenuwbanen en gedragingen zich ontwikkelen. Tussen de sessies door ben ik beschikbaar via whatsapp of email. Alle sessies verlopen online via Zoom. Ze duren één tot anderhalf uur.

Wat betreft algemene voorwaarden

Voor mij is het belangrijk dat onze samenwerking wederzijds is afgestemd. Dit is ook de reden dat ik vooraf eerst kennis wil maken. Op die manier kunnen we ons beiden een beeld vormen of onze samenwerking potentie heeft. Deze kennismaking is geheel vrijblijvend en alles wat wordt besproken blijft geheel onder ons. Besluit je dat je met mij verder wilt, dan maak ik een overeenkomst op waarin we beide onze voorwaarden tot samenwerking vastleggen en hiervoor tekenen. Op die manier is er voor ons beide altijd een mogelijkheid om terug te grijpen op eerder gemaakte afspraken. Je zult daarom op de site ook geen tabblad vinden met vooraf vastgelegde algemene voorwaarden.